Разное
669

Salt în abis. Imagini spectacoloase din cea mai mare peştere subacvatică


Guillame Nery, campion mondial la scufundări fără mască de oxigen, a făcut un ”salt” impresionant în cea mai mare peşteră subacvatică. Mai jos puteţi vedea ce a reuşit acest sportiv să facă.

Un clip în care apare Guillame Nery ”sărind” în cea mai adâncă peşteră subacvatică a devenit viral pe internet. În imagini se poate vedea cum sportivul intră încet, încet în apă şi apoi începe expediţia spre abis.Acesta a intrat în Dean’s Blue Hole, peşteră subacvatică ce se află în apropiere de Bahamas şi care are o adâncime totală de peste 200 metri.

Din imagini se poate vedea că Guillame Nery era îmbrăcat într-un costum special, avea ochelari de scafandru, dar nu şi mască de oxigen. Cu toate acestea, sportivul pătrunde în adâncurile peşterii şi revine la suprafaţă.

via | http://www.descopera.ro

1 комментарий

avatar
o priveliste spectaculoasa!!!Mie mi-ar fi frica sa sar in abis.
0
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.