Разное
754

Masina zburatoare ar putea fi lansata in 2017


Cu ocazia festivalului recent SXSW, CEO-ul companiei AeroMobil, Juraj Vaculik, a prezentat versiunea 3.0 a unui vehicul zburator si a discutat despre impactul pe care masinile zburatoare l-ar putea avea in viitor.

Masina, care poarta numele companiei, a debutat anul trecut la Viena, dispune de doua locuri, poate parcurge 700 km in aer sau 875 km pe sosea, si respecta toate standardele de securitate (include si un sistem de parasuta). Consumul acesteia este de 8 l/ora pe sosea si de 15 l/ora in aer.AeroMobil spera ca, in urma unor investitii, varianta finala sa fie electrica (cea existenta e pe benzina), sa aiba 4 locuri si o autonomie de 1450 km. In privinta implementarii, Vaculik ramane optimist si declara ca in Uniunea Europeana se lucreaza deja pentru acomodarea acestui tip de vehicul.

Bineinteles, pentru aceasta masina zburatoare veti avea nevoie atat un permis de conducere, cat si de un brevet de pilot. Pretul va fi de cateva sute de mii de euro, iar compania se asteapta sa devina disponibila in 2017.

via | http://www.arenait.net

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.