Разное
2093

Bombonele raw cu gojiGoji este un concentrat de vitamine, minerale, polizaharide, amino acizi, uleiuri esențiale și alte elemente importante pentru corpul uman. Este bine de știut că este al doilea în lume ca conținut de vitamina C, conține mai mult beta caroten ca morcovii și mai mult fier decât o friptură dar este bogat în vitamina B și altele. Este cel mai eficient antioxidant – consumul a numai 20 grame de goji asigură necesarul zilnic de antioxidanți!!!
De fapt conține toate elementele necesare și benefice pentru corpul uman.

Datorită acestor componente goji ajută la prevenirea și tratarea mai multor afecțiuni, întărește sistemul imunitar, ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a organismului, este un tonifiant general al corpului.

Ingrediente:

• 300 g goji

• 100g migdale hidratate timp de 8 ore

• 50 g miere

• 1 praf de sare neiodată

Mod de preparare:

Curățați migdalele de coajă în cazul în care nu ați folosit migdale deja curățate. Introduceți toate ingredientele în robotul de bucătărie prevăzut cu lama în “S” și procesați până când compoziția este omogenă și lipicioasă. Din această compoziție modelați biluțe pe care le puteți orna cu un fruct mic de goji. Să aveți poftă și sănătate din plin!

Rețeta și imagini: Alina Barbu.

via | http://viataverdeviu.ro

1 комментарий

avatar
interesanta rețeta, voi încerca de curând!
0
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.