Разное
865

Lapte de migdale (rețetă)


       Majoritatea persoanelor probabil că nu cunosc faptul că laptele de migdale oferă mai multe beneficii și este mai nutritiv decât laptele obișnuit datorită conținutului mai ridicat de nutrienți și procesării mai scăzute. Laptele de migdale reprezintă în primul rând o alternativă pentru cei cu intoleranță la lactoză sau cu alergii la produsele din soia. Laptele de migdale, ca și laptele din soia, este o alternativă perfectă pentru laptele de vacă și are  o textură bogată și cremoasă. Laptele de migdale aduce beneficii persoanelor orientate către slăbire și controlul greutății, deoarece  conține fibre și are puține calorii ce este benefic în promovarea unei digestii sănătoase. Un pahar de 250 ml are 1g de fibre alimentare.
 
Ingrediente:

100 gr sâmburi de migdale ( înmuiate min.8 ore în apă)
6-8 curmale moi
1 praf extract de vanilie
1 praf sare de HimalayaPreparare:

      Migdalele se scurg de apă în care au stat la înmoi, se clătesc bine și se pun în blender. Se toarnă 1 litru de apă filtrată sau de izvor precum și restul ingredientelor.  Se mixează în jur de 2-3 minute după care se trece compoziția printr-o sită sau tifon. Se poate păstra la frigider în jur de 3 zile.


Sfat! Resturile de la laptele de migdale nu se aruncă! Se pot amesteca cu diferite fructe, miere, pentru a prepara  prăjituri delicioase.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.