Разное
542

Sandwichuri cu somon fume, avocado și wasabi


        Astăzi, va propun un sandwich sănătos și gustos, care combină somonul afumat cu legume (ceapa roșie și salată verde), iar pe post de maioneză avem un sos mult mai sănătos și mai lejer din avocado și iaurt grecesc (iaurt scurs, de 10% grăsime). Iar pentru un plus de aroma și de farmec, infiltrăm în sos și un pic de wasabi.
        Dacă doriți și alte rețete simple, pentru mic dejun sau pentru oricând aveți chef să pregătiți mai rapid ceva delicios, găsiți pe blog rețete de tartine și de bruschete, dar și un sandwich wrap cu ton, avocado și roșii.

Ingrediente:


 pentru 4 porții

— pâine toast integrală 8 felii (205 g)
— somon afumat 100 g
— ceapă roșie 1 buc. (65 g)
— avocado 1 buc.
— iaurt grecesc 4 lingurițe cu vârf (70 g)
— salată verde 4 frunze mari (60 g)
— wasabi 1-2 lingurițe
— suc de lămâie 2 lingurițe
— sare, piper
 
Ingrediente:

        Scoateți pulpa avocado-ului din coajă, puneți-o într-un castron și stropiți-o cu sucul de lămâie. Adăugați iaurtul scurs, un pic de sare și de piper. Cu ajutorul unei furculițe, păsați până obțineți o pastă omogenă. Puneți o linguriță de wasabi, amestecați, gustați și ajustați după preferință.  Așezați pe un tocător 4 felii de pâine. Distribuiți crema de avocado pe ele. Așezați, în ordine, ceapa roșie (rondele), feliile de somon afumat și salată verde. 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.