Разное
617

Joburi care îți pot permite să lucrezi de acasă


      Un job de la 9.00 la 17.00, care te ține lipită de scaunul de la birou, nu doar că nu mai este trendy, dar nici rentabil. În ziua de azi, se poate câștiga un salariu decent lucrând de acasă, dacă știi în ce domeniu să te angajezi. Avantajele sunt nenumărate: nu mai dai bani pe motorină, nu mai stai în trafic ore întregi, lucrezi stând confortabil pe canapea, petreci mai mult timp cu soțul și copiii și cel mai important, unele joburi îți permit să îți setezi propriul orar.


     Iata care sunt cele mai bune joburi în 2013 la care poți lucra de acasă:
 
1. Designer web
        Un designer web creează pagini web. Dacă ai talent la design și ești la curent cu toate invențiile tehnologice, aceasta ar putea fi cariera potrivită pentru tine. Designerii web sunt din ce în ce mai căutați așa că nu riști să rămâi fără contracte și proiecte. Poți să lucrezi ca freelancer, ceea ce presupune să te promovezi pe rețelele de socializare și/sau să îți postezi portofoliul pe propriul site sau poți să te angajezi la o companie.
      Începe prin a crea teme de blog — asta va atrage atenția potențialilor clienți.
 
2. Specialist call center
      Acum câțiva ani să fii specialist la call center presupunea să preiei și să dai telefoane de la birou. Astăzi, jobul este mult mai flexibil: poți să lucrezi de acasă și poți să îți stabilești programul împreună cu supervisor-ul tău. Cele mai multe joburi de acest tip te plătesc cu ora; salariile nu sunt impresionante, dar în timp poți să primești o promovare (sau măcar să eviți sa mai dai bani pe transport). 
 
3. Scriitor freelancer
      Daca îți place să scrii și poți să te joci cu frazele, atunci poți să lucrezi ca scriitor freelancer. Începe cu mici colaborări, situație în care ești plătit pe articol. Odată ce prinzi experiență, poți să începi să îți cauți clienți și să ceri plată pe oră. În schimb, trebuie să dai dovadă de flexibilitate și multitasking — de multe ori va trebui să lucrezi la mai multe proiecte concomitent.
 
4. Manager de voiaje
     Îți place să călătorești? Începe sa profiți de pe urma pasiunii tale și angajează-te ca agent de voiaj sau manager de voiaje. Majoritatea timpului vei comunica via mail sau telefon, deci vei putea să lucrezi fără probleme de acasă. În mod normal, vei lucra la o agenție care îți va da comision pe voiajele pe care le vei pregăti. Creează-ți un blog de travel și începe să faci networking.
 

via | www.euforia.tv

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.