Разное
575

Supa de pui a lui Jamie Oliver

      Îndrăgitul bucătar-vedetă Jamie Oliver ştie să pregătească o supă de pui ca nimeni altul. Ne-am grăbit şi noi să o încercăm şi vă putem garanta că este excelentă. Şi unde mai pui că este şi foarte simplu de făcut! Nu trebuie să ai studii culinare pentru a pregăti o masă grozava! Iată reţeta:

Ingrediente:

1 puiîntreg
4 morcovicurățațișităiațifelii
1 țelină, tăiată felii
12 cartofinoi, micuți, curățațidecoajă
Câtevafrunzedebusuiocproaspăt
Ocană defasoleboabe
Unpraztocat
Câtevafrunzedepătrunjel

Moddepreparare:

1. Se spală puiul în apă rece, iar apoi se şterge cu şerveţele de bucătărie. Se pun puiul, morcovii, ţelina, fasolea, cartofii şi busuiocul într-o oală mare peste care se adaugă 3 litri de apă (sau cât este necesar pentru a acoperi puiul). Se fierbe 1 ½ ore până puiul este gata.
2. Se scoate puiul din oală şi se scurge supa. Păstraţi legumele pentru mai târziu. Se pune supa din nou în oală la foc mare, timp de 15 minute, până se evaporă o parte, ajungând la aproximativ 2 litri.

3. Între timp puiul se taie în fâşii lungi. Când supa a scăzut, se pun legumele înapoi în oală împreună cu prazul şi puiul. Se fierbe pentru încă 5 minute şi se scot frunzele de busuioc. Se serveşte cu pătrunjel proaspăt.

Poftă bună!
 

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.