Разное
638

O istorie frumoasă în Parcul Național Etosha

8 фото
image
              Potrivit lui Matthew Weaver priveghetorul parcului „Etosha National Park” din Namibia (Africa), timp de trei ani, de cînd lucrează aici, nu a mai văzut așa ceva. Mașinele cu persoane de conducere a parcului mergeau pe drum, cînd Matthew a zărit pe marginea drumului într-un tufiș de iarbă uscată o leoaică. Ca să nu sperie animalul mașinile au trebuit să oprească motoarele. După sfîrcuri și-a dat seama că leoaica e mamă ce alăptează, iar atunci cînd ea a trecut drumul din urmă ei a alergat un puișor micuț de tot. Dar puiul de leu fiind prea curios a rămas în urma mamei sale, uitîndu-se la mașinele mari pe care anterior nu le-a mai văzut.

             Fotograful aflat în mașina din frunte a reușit să obțină cîteva poze minunate. Puiul de leu asemenea lui David, băiat micut stătea în fața lui Goliat, mașinile. Leuțul stătea în mijlocul drumului  și se uita la oameni, chiar și a deschis gura în surpriză arătînd colții. El nu știa cum să reacționeze la mașini, chiar a decis să se apropie, pentru a explora acest fenomen misterios, fiind la trei metri în apropiere de oameni. În tot acest timp alarmat, leoaica a stat în apropiere și a urmărit îndeaproape puișorul. Dar în final inima mamei nu a rezistat și l-a apucat pe pui de gît și l-a dus în tufișuri. În timp ce mama leoaică ducea puiul său a sărit dintr-o parte al doilea pui. Tensiunea a crescut și mai mult atunci cînd în spatele lui apăru-se un șacal negru  fiind interesat de el. Mama leoaica se rupea între ambii copii. Dar, din fericire pentru ea, șacalul a decis să nu riște și a luat urmele unui fazan. Leoaica a sărit repede și l-a luat pe al doilea pui în dinți. Oamenii din mașini au fost foarte emoționați de cele întîmplate, și cel mai puțin ce î-și doreau să provoce cumva moartea unuia dintre ei. În cele din urmă, ei au decis să se retragă și să convingă și alte mașini să nu treacă acest drum. Cel mai complicat a fost să convingă mașina cu turiștii japonezi, dar, în final au reușit.

8 изображений

1 комментарий

avatar
Totsi stau in automobile,  stiu ca pot sa o patseasca ...Laught
+1
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.