Искусство и фотография
2170

Şase sfaturi pentru o poză nud reuşităFotografiile pe care Scarlett Johansson şi le-a făcut singură în baie, dezbrăcată, au inspirat o lume întreagă. În cazul în care şi dumneavoastră doriţi să vă faceţi poze în costumul Evei, vă oferim câteva sfaturi pentru a evita riscul de a obţine nişte imagini ratate.

Un fotograf profesionist

În loc să vă contorsionaţi în faţa oglinzii încercând să prindeţi o poziţie bună, mai bine apelaţi la un fotograf profesionit. Cu siguranţă nu v-ar lua foarte mult şi, în plus, rezultatul va fi mult mai strălucitor decât fotografiile întunecate şi pixelate pe care le-aţi face cu telefonul dumneavoastră mobil.

Un decor original

Dacă simţiţi că aveţi o fibră artistică, nu este rău să o prindeţi în fotografie. Dar, pentru asta există alte locuri ideale în afară de baie: canapeaua, biroul, piscina… Nu are importanţa unde, dar niciodată în baie, alături de capacul de la wc!

Nu în faţa unei oglinzi

Scarlett Johansson, Rihanna…. au căzut în plasa clişeului fetelor narcisiste care se fotografiază nud în faţă oglinzii. Încercaţi, totuşi, să fiţi ceva mai creative şi inventive, pentru a nu deveni la fel de penibile ca artistele amintite mai sus!

Aveţi grijă la „faţa de rată”

Faţa de raţă sau gura în formă de castron sunt imagini insuportabile pentru toate tinerele care-si plasează pozele pe site-urile de socializare. Aşa-zisa îmbufnare pe care o afişează aceste tinere şi despre care cred ca le face buzele ceva mai cărnoase nu are nimic natural sau sexy. Dimpotrivă…

Acoperiţi-vă…

Dacă vă acoperiţi sânii cu mâna nu riscaţi să vă compromiteţi toate şansele de a face la un moment dat cariera într-o multinaţională sau în politică. În plus, aveţi mari şanse să accentuaţi astfel latura sexy a pozei.

… dar nu de tot!

Toată lumea înţelege faptul că vreţi să vă ascundeţi cât mai mult faţă, dar trebuie să ştiţi că anonimatul rămâne exerciţiul cel mai puţin seducător, cu atât mai mult cu cât nu participaţi la o orgie sexuala ca cea din Eyes Wide Shut.

1 комментарий

avatar
Gura «rata» este o boala molipsitoare, unde nu te uiti vezi asa ceva.
0
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.