Искусство и фотография
525

Chemarea artelor

19 фото
image

       Galeria Artium a  vernisat expoziția colectivă de pictură „Chemarea artelor”.  Vernisajul  a avut loc vineri, 21 unie 2013. La acestă expoziție au fost expuse lucrările a șapte pictori: Selena Siver, Victor Ursu, Irina Cara, Olga Macrinscaia, Vita Danea, Renata Romanova, Veronica Efrim.  Ideea  acestei expoziții a fost „Uitarea totală a teoriilor”, lucrările fiind inspirate de emoțiile sufletești și spirituale. Și într-adevăr, lucrările expuse, dispun de un concept  compozițional artistic bine determinat, care te poate mișca profund.
      Vreau să  remarc cu o deosebită plăcere lucrările pictoriței Selena Silver sub genericul „Balanță și Sinceritate”. Colecția sa de lucrări conține mai mult de 100 de picturi pe pânză  în ulei. Chemarea artei a fost mai puternică decât tradiţia familiei, chemare la care până la urmă a răspuns în mod radical. Ceea ce creează artista este deopotrivă taină divină, un  freamăt,  zbor, vise, rafinament şi culoare, o multitudine de sentimente transpuse pe pânză şi definite prin culoare. Lucrările duc în sine o expresie a Gratitudinii, a Bucuriei și a Iubirii pe care o poartă în sine  pentru ființele întregului Univers,  chiar dacă tablourile vorbesc prin linie şi culoare, ele rămân taine împărtăşite de sufletul privitorului.
      Contemplarea picturilor sale activează spiritul fiecărui privitor, invitând-uni spre o  călătorie către ființa noastră lăuntrică. Fiecare imagine este o terapie prin culoare și un mod de conștientizare a importanței razelor cosmice ale spectrului solar asupra fizicului și psihicului uman. Privitorul care își dăruiește această călătorie interioară este transportat către dimensiunea Păcii,  Bucuriei și  Iubirii necondiționate a Sinelui Nostru Suprem. Va așteptăm la această expoziție care va avea ușile deschise până pe data de 30 iunie. Intrarea este liberă.

19 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.