Искусство и фотография
1026

Grecia un paradis marin

19 фото
image
    Grecia este una dintre cele mai vestite destinații turistice  pentru cei care iubesc natura divină, precum și locurile de importanță istorică. Peisajul Greciei este muntos, cu un amestec interesant de câmpie. Insulele Greciei sunt un paradis al frumuseții și liniștei. Și acesta o putem vedea din micul fotoreportaj prezentat de fotograful Vladimir Gladcov a peninsulei Halkidiki, Thassos și  Meteora. Imaginați-vă că vă puteți relaxa pe plajele însorite, că simțiți cum pieptul se umple cu aerul sărat cu gust de mare, cum  vântul  umblă prin păr și  cum piciorul intra în apa azurie care î-ți dă viață după o perioadă  încordată de muncă. Oare nu este minunat? 

19 изображений

6 комментариев

avatar
Foarte, foarte frumoase pesaje!!! Vreau la mare la soare!!!{#emotions_dlg.playboy}
+1
avatar
corinaaaaa si eu vreau!!!!!{#emotions_dlg.cray}
0
avatar
Si eu tot vreu la mare, si nu asa, dar foarte si foarte  mult!!!
0
avatar
si eu, si eu vreau {#emotions_dlg.girl_cray2}
0
avatar
A apelat cineva la tur firme sa se intereseze de preturi pentru a se odihni minim 7 zile?
0
avatar
se odihnesc acum,  in st hotel://www.bluewhitehouse.com/gallery.htm .Dar nu prinagentie, singurisi-aubronat,achitat,deschis viza. Costul prezent pentru numaroul  cu doua odai si bucatarie fara micul dejun 35 Eur,  pentru patru persoane  sutca.  Isi prepara singuri,sau  prefera sa ea masa in oras, este eftin. Costul pe 10 zile pentru 4 persoane cu automobil va fi in jur de1000 eur. Cu autobusul la fel.
+1
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.