Искусство и фотография
819

Toate broaştele din lac cântă-n noapte ”Oac, oac, oac!!!”

5 фото
image
     Într-o seară frumoasă de  primăvară am plecat la plimbare în parcul Valea Morilor. Pentru mine acest parc are o însenmătate aparte și este  un loc perfect pentru relaxare. Natura a înviat, lacul  este plin cu apă, iar felinare  care luminează aleea pietonală îți dă posibilitatea să te plibi pînă târziu. Cu cît mai mult te apropii de apa poți asculta  cîntecul broaștelor, care se întrec cu voci îndrăznețe, facîndu-te să uiți de zgomotul asurzitor al orașului.
 
       La începutul lunii aprilie, somnul de iarnă  a broaștelor se încheie, luna mai are loc  împerecherea lor care ține  până la mijlocul lunii iunie. Glasul puternic al masculului este un ,,bre-che-che” și ,,croax-croax”, formînd un cor asurzitor, ce se aude de la mari depărtări. Și această simfonie face acest loc mult mai special, plin de farmec. Unde mai poți vedea broaște ce cântă romanțe și care nu se  ruşinează să-şi etaleze  dragostea spre privirea pietonilor?

5 изображений

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.