Искусство и фотография
2039

"Regina Toamna" de Gladcov Vladimir

9 фото
image

        Iată că toamna fermecătoare  își ține  demn pasul prin Moldova cu o ninsoarea de frunze galbene-ruginii, verzi-aurii și roșietice. Vîntul tomnatic și răcoros îndeamnă frunzele la dans. Pe dealuri, pe cimpii, în padure și în livezi totul capătă o nuanță ruginie. În padure nu se mai aud trilurile fermecătoare ale păsărilor, deoarece ele au plecat,  și de rînd cu ele au luat și cîntecele  lor nemaipomenite. Dar totuși pădurile nu au rămas pustii fiindcă copacii sunt înconjurați de o mulțime de frunze multicolore. Pe lîngă toate acestea se mai aude și murmurul izvorului din mijlocul pădurii.
       Vă îndemnăm la o plimbare frumoasă de toamnă în codrii Orheiului, văzută prin obectivul camerei fotografului Gladcov Vladimir.

9 изображений

  • Vatici

1 комментарий

avatar
Toate pozele sunt invaluite de un farmec aparte… de farmecul toamnei{#emotions_dlg.heart}!  Admiratii fotografului pentru creativitate. 
0
:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.