Архитектура и дизайн
713

Plantele de interior împrospătează casa de Sărbători


Pe măsură ce temperaturile scad și apar primii fulgi de nea, plantele de interior te ajută să treci cu bine peste zilele gri de iarnă. Iată unde poți amplasa ghivecele cu plante pentru un efect maxim.


Studiile științifice sugerează că poți păcăli depresia de iarnă prin decorarea spațiului cu plante de interior. Cum te ajută plantele de interior să te simți bine pe timp de iarnă? Ei bine, plantele purifică aerul pentru ca tu să respiri mai ușor. Însă efectele lor nu se opresc aici. Cercetătorii spun că plantele, florile sau orice aranjament îți pot îmbunătăți starea de spirit, reduc stresul, îmbunătățesc atenția și reduc durerile de cap.


Deasupra chiuvetei
La fel ca multe în amenajarea interioară, există o abordare minimalistă și una maximală în decorarea casei cu ajutorul plantelor. Dacă vrei un aspect minimalist, atunci poți agăța câteva găleți mici pe o bară în bucătărie, deasupra chiuvetei. Vei găsi în magazine tot felul de tipuri de suporturi pe care poți atârna micile găleți cu răsaduri de ierburi aromatice. Le poți folosi la friptura din seara de Crăciun și pe tot parcursul iernii.

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.