Архитектура и дизайн
1654

Tendinţe pentru 2016 în amenajarea băii


Renovarea băii necesită o investiţie pentru mai mult timp, aşa că este important să-ţi faci temele dinainte. Trebuie să pui la punct un buget şi apoi să cauţi modele care îţi plac. Dacă faci acest lucru, te vei asigura că ai o viziune clară asupra a ce vrei să cumperi şi cum va arăta baia ta.

Iată care sunt cele 10 tendinţe pentru 2016 în amenajarea băii.

Aşa că, pentru puţină inspiraţie, îţi spunem care sunt ultimele trenduri care te pot ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti.

Lemnul. Acesta va continua să fie folosit şi anul acesta în decorarea băilor. Dacă eşti interesat/ă să foloseşti lemnul în baie, iată mai jos un exemplu care îţi arată că poţi folosi lemnul în moduri neaşteptate, cum ar fi acoperirea pereţilor.

Tonurile reci, care creează un mediu liniştit vor fi folosite în continuare atunci când e vorba de a adăuga culoare unei băi. Albastru şi verde smarald sunt două dintre culorile pe care trebuie să le iei în calcul. Adaugă şi accente albe sau metalice pentru un design mai sofisticat.


Fii creativ cu modele. Faianţa sau gresia cu modele geometrice au fost populare în ultimii ani, dar acest lucru se va schimba anul acesta. Faianţa simplă va reveni în lumina reflectoarelor şi te vei putea juca pentru a crea noi modele.


Vibraţii naturale. Nu doar lemnul este singurul material care va fi a modă anul acesta, ci şi piatra naturală sau piatra de râu. O poţi folosi nu doar pe podea şi pe pereţi, ci şi la chiuvetă, cadă şi mobilierul din baie. Pentru un accent natural ia în calcul achiziţia unei chiuvete de piatră naturală.


Podele din grătar din lemn. Acest tip de podea se folosea demult, însă se pare că acest trend revine.


Funcţionalitate pe primul loc. Amenajarea spaţiului trebuie să fie un element cheie pentru a redecora o baie. Trebuie să te asiguri că foloseşti spaţiul în mod corect pentru a avea spaţii de depozitare suficiente.


Folosirea metalului pentru decorul interior a tot culminat în ultimii ani şi se pare că această tendinţă nu va dispărea. Metalele oferă strălucire şi un contrast frumos cu materialele naturale. Cu aspect mat sau satinat, metalul va fi popular şi anul acesta.


Albul este noul negru atunci când vine vorba de accesoriile pentru baie. În loc de corpuri negre, albul aduce o atmosferă proaspătă, contemporană. Foloseşte cu încredere accesorii albe.


Dacă eşti un entuziast al stilului industrial, atunci 2016 este anul tău. Designul băilor în stil industrial capătă din ce în ce mai mult teren. Dacă alegi elemente din texturi contrastante, precum lemn, fibre naturale sau covoare din pluş, vei avea o baie confortabilă.

Dacă îţi plac lucrurile handmade, uită atunci de produsele fabricate în masă. Caută artizani care produc manual plăci ceramice sau care vopsesc manual gresia. Gresia artizanală este frumoasă tocmai datorită imperfecţiunilor.

1 комментарий

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.