Архитектура и дизайн
1205

(Foto) Cea mai mica locuinta din lume: Casa minuscula de 500.000 euroFa un tur virtual al acestei proprietati din Londra, cea mai mica din lume, care tocmai a fost scoasa la vanzare. S-ar putea sa iti ia mai mult timp decat in realitate. La fata locului, poti vedea totul intr-o secunda.

Masurand 17 mp, aceasta casuta compacta, care se afla in cartierul rezidential Islington din Londra, ofera practic tot ce ai putea avea nevoie.Designul creativ a permis ca locuinta de tip open space sa aiba, pe langa living, bucatarie, spatii de depozitare, baie si un loc de dormit la etaj.In anuntul de vanzare, casa este prezentata ca fiind foarte avantajoasa, avand in vedere zona in care se afla.Potrivit site-urilor internationale de profil, ar fi cea mai mica locuinta din lume.


via | http://www.dailybusiness.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.