Архитектура и дизайн
647

O casă construită în stilul Flintstone este scoasă la vânzare pentru 2,7 milioane de euro. GALERIE FOTO

      Deşi arată mai degrabă a peşteră amenajată, o casă construită întocmai după modelul locuinţei celebrelor personaje de desene animate, The Flintstones, şi situată pe superba plajă din Malibu, California, SUA, este scoasă la vânzare pentru 2,7 milioane de euro.

     Reşedinţa a aparţinut lui Dick Clark, cunoscut realizator şi producător de televiziune, care a murit în luna aprilie a acestui an, el îndeplinindu-şi astfel un vis din copilărie, acela de a locui într-o casă precum a Wilmei şi a lui Fred Flintstone. Reşedinţa fusese scoasă la vânzare încă din luna martie. 

După modelul casei lui Fred Flintstone, ferestrele oferă o panoramă de 360 de grade, asupra Oceanului Pacific, insulelor Channel, munţilor Boney, văii Serrano şi oraşului Los Angeles.
Pentru iubitorii interioarelor mai “călduroase”, o locuinţă asemănătoare celei din Malibu, este scoasă la vânzare în Carmel, California, la preţul de 2,3 milioane de euro. Având cinci dormitoare şi patru băi, reşedinţa se află de mai bine de şase luni la vânzare, proprietarul nedorind să lase din preţ.
via|  Daily Mail

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.