Персональный блог JoniRap
921

Camera foto care urca instant pozele pe Facebook

       Camera compacta de la Canon, PowerShot N, are un ecran LCD pliabil si un buton pentru Facebook, prin actionarea caruia utilizatorii pot posta direct imaginile si clipurile pe reteaua de socializare.

       Pentru postarea fotografiilor si a filmuletelor este nevoie ca aparatul sa fie conectat la o retea de Wi-Fi, pentru ca nu exista optiunea de 3G sau 4G.
 
Apasarea butonului conecteaza instant userul pe Facebooksi acesta poate incarca, impartasi sau comenta fotografiile si clipurile direct de pe camera.
 
      Modelul PowerShotNare 12,1 megapixeli, cu un zoom optic de 8, lentile de 28mm, touchscreende 2,8 inci si mai multe moduri creative, prin care se pot altera culorile sau luminozitatea fotografiilor.
 
     Modelul anterior avea un buton prin care utilizatorul trimitea poze prin wireless catre un dispozitiv mobil, dar Canon si-a dat seama ca cei mai multi useri foloseau aceasta functie pentru a trimite imaginile pe Facebook, asa ca s-au gandit sa ii dedice retelei de socializare un buton special.
 
     Camera va putea fi cumparata exclusiv din magazinul online Canon Direct, va costa 300 de dolari si va fi disponibila din septembrie.
 

via | Camera foto care urca instant pozele pe Facebook. Ce stie sa faca noul gadget de la Canon

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.