Персональный блог flowers
999

Invenţiile care au făcut-o pe o fetiţă să devină milionară!


          Maddie Bradshaw, o fetiţă americană în vârstă de numai 15 ani, a lansat o afacere care îi aduce în fiecare an 1,6 milioane de dolari. Cineva dintre oamenii iluştri a afirmat următoarele: un om este capabil de a face ceea ce este capabil să-şi permită. Astăzi auzim adesea expresii despre atitudinea faţă de viaţă, prosperitate, bogăţie. Şi deseori se promovează ideea că adulţii ar trebui să urmeze exemplul copiilor, care îşi permit să viseze şi cred că visele lor sunt realizabile. 
Maddie Bradshaw şi-a început afacerea ei de succes de la vârsta de 10 ani, când a decis să decoreze un dulap din camera ei cu capace de la sticle. Ideea ornamentării cu capace de metal a dat un impuls pentru dezvoltarea unei noi tendinţe în moda bijuteriilor şi accesoriilor pentru fete şi a contribuit la apariţia unui nou brand: „Snap Caps ®”, care astăzi este una dintre cele mai populare mărci în rândul copiilor în America. 
Cu un capital iniţial de 300 de dolari, cu sprijinul mamei şi sorei mai mici, Maddie a fondat compania „M3 Girl Designs”. Capacele obişnuite de la sticle au devenit detalii originale ale bijuteriilor pentru fetiţe. În partea interioară a capacelor sunt aplicate o varietate de imagini colorate pentru a se potrivi oricărui gust, şi capacele devin parte din bijuteriile pentru copii: brăţări, coliere, elastice de păr, caiete de notiţe, genţi şi magneţi.
Colecţia companiei „M3 Girl Designs” include peste 70 de tipuri de capace de la sticle, iar asortimentul de accesorii pentru fetiţe — mai mult de 20 de tipuri de produse. Compania produce aproximativ 50.000 de bijuterii în lună. Accesoriile brandului „Snap Caps ®” sunt disponibile astăzi în orice stat din SUA şi în ţările vecine, precum şi în câteva puncte de vânzare din Anglia.
Maddie este ajutată de sora ei mai mică, în vârstă de 11 ani, Margot, care este modelul principal a lui Maddie şi iniţiatoarea creării noilor colecţii de accesorii «The Jonas Brothers» şi «Peace & Love». Maddie continuă să înveţe şi în acelaşi timp să lucreze asupra cărţii sale, care descrie ideile de afaceri şi tehnicile de marketing care au ajutat-o să atingă asemenea succes.   

via | www.totul.md

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.