Персональный блог flowers
625

Moduri rapide ca să te reîncarci la lucru: cum să-ţi regăseşti inspiraţia


La lucru te poţi simți uneori secat de energie și obosit – inspiratia e și ea aproape de zero. La amiază ți se face somn și aștepți să termini. Poți însă elimina starea de ţă și să te reîncarci cu cîteva mici trucuri. 

Iată cîteva sfaturi simple, care nu costă, durează puțin și pot fi folosite în aproape orice job. Uită-te peste ele și vezi care ți s-ar potrivi și care nu.  

Cea mai bună metodă: pleacă de lângă calculator pentru 2 minute și ridică-te de pe scaun. Uită-te pe geam, bea apă, poți mînca ceva, dar fără a sta pe scaun și fără a te uita la orice fel de ecran electronic (PC, laptop, tabletă, telefon, TV, etc).  

Dacă nu poți părăsi biroul, poți asculta marea direct în browser: www.calm.com. Privește valurile și acordă-ți cîteva minute de pauză. 

Poate îți place să asculți ploaia. Folosește atunci www.rainymood.com. Ascultă și privește picăturile de ploaie.  Lasă să ruleze în boxe, închide ochii și relaxează-te. 

Fă pauză 2 minute. Ca să te asiguri că nu trișezi, folosește donothingfor2minutes.com. După ce ai accesat site-ul, trebuie să nu atingi tastatura sau mouse-ul pentru 2 minute. Dacă încerci să folosești calculatorul, vei cădea testul lor și o iei de la capăt. Suplimentar, ai în fundal valurile mării. 

Socializează cu altcineva. Îți recomand să te laşi de fumat, dar dacă preferi totuși să rămâi fumător poți socializa cu colegii la o țigară timp de cîteva minute. Nu e cea mai sănătoasă pauză însă. 

Desigur, o dietă sănătoasă, mișcare și odihnă suficientă – un somn uşor sînt cele mai potrivite ca să rămâi mereu plin de energie și productiv, iar inspiraţia să-ți fie maximă.

via | www.florinrosoga.ro

0 комментариев

:) :( ;) :o O:-) (muscle) (bee) :-D :-P :-$ (bye) (clap) (crazy) (curtsey) (dance) ]:-> 8-) (drink) (friend) (blum) :`( (hide) (rose) (y) <3 (help) :* (zzz) (music) (no) (party) (popcorn) (preved) (punish) (rofl) (rtfm) (tease) (thanks) :o

Оставить комментарий

Комментировать при помощи:
Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.